Despre noi

2008

S-au pus bazele si a fost infiintata societatea comerciala DECRA SYSTEMS SRL. Activitatea principala consta in integrarea de sisteme de securitate. Inca de la inceput, in baza experientei in implementarea proiectelor de securitate, pe primul plan s-a situat satisfactia clientilor oferind acestora solutii profesionale pentru sistemele electronice de securitate atat in mediul rezidential cat si comercial si industrial.

2016

În portofoliul firmei se adauga solutiile grupului german de firme JANS Group, colaborare care are ca prim scop configurarea si implementarea de „Sisteme integrate de securitate, evaluare si gestionare a riscurilor”. LYNX este o solutie de ultima generatie care se aliniaza cerintelor noului sistem de management al informatiilor privind securitatea fizica, PSIM.

Ce este LYNX ? LYNX este o platformă software utilizată pentru îmbunătățirea și automatizarea operațiunilor centrelor de management. Software-ul LYNX este folosit pentru integrarea sistemelor de securitate si a celor de management cladiri, automatizari si control diverse, în funcție de cerințele utilizatorului.

Pentru a avea o imagine completa a solutiei oferite va invitam sa accesati pagina web: Jans Group

Lynx
Lynx

2017

Se incepe colaborarea cu o firma germana prin subcontractare de lucrari de cablare si montaj, intretinere sisteme de securitate in proiecte complexe la firme consacrate din Germania. (AMG-Mercedes, Kaufland, Lidl)

1280px-AMG_logo.svg
Kaufland_Deutschland
1024px-Lidl-Logo.svg

2020

Se incheie parteneriatul cu firma germana BTR GmbH pentru comercializarea sistemelor de ventilare naturala, evacuare fum si gaze fierbinti.

Log_BTR simply better

Societatea comerciala DECRA SYSTEMS srl a fost infiintata in anul 2008. Activitatea principala consta in integrarea de sisteme de securitate. Inca de la inceput, in baza personalului calificat cu ani de experienta in implementarea proiectelor de securitate, pe primul plan s-a situat satisfactia clientilor oferind acestora solutii profesionale pentru sistemele electronice de securitate atat in mediul rezidential cat si comercial si industrial.

 

Pentru diversificarea serviciilor, pe langa cele de proiectare, consultanta, instalare si intretinere a sistemelor de securitate, din anul 2016 va oferim solutiile grupului german de firme JANS Group, colaborare care are ca prim scop configurarea si implementarea de „Sisteme integrate de securitate, evaluare si gestionare a riscurilor”.

 

LYNX este o solutie de ultima generatie care se aliniaza cerintelor noului sistem de management al informatiilor privind securitatea fizica, PSIM. Ce este LYNX ? LYNX este o platformă software utilizată pentru îmbunătățirea și automatizarea operațiunilor centrelor de management. Software-ul LYNX poate fi folosit pentru integrarea sistemelor de securitate sau de alte tipuri, în funcție de cerințele utilizatorului.

Pentru a avea o imagine completa a solutiei oferite va invitam sa accesati pagina web:Jans Group

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.