Termeni si Conditii

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul web al Decra Systems SRL („Decra Systems”, „noi”, „compania noastră”). Accesând acest site web și folosindu-l, sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a continua să utilizați site-ul nostru.

2. Accesul la Site

Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile și să fiți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea acestor legi. Folosirea acestui site este interzisă acolo unde este interzisă prin lege.

3. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului accesibil sau afișat pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, sunt deținute de Decra Systems sau deținătorii săi de licență. Utilizarea acestui conținut este permisă doar în scopuri de informare și achiziționare, iar orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără permisiunea scrisă prealabilă a Decra Systems, este strict interzisă.

4. Politica de Confidențialitate

Informațiile cu caracter personal furnizate sau colectate în legătură cu utilizarea acestui site vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. personale conform acestei politici.

5. Comunicări Electronice

Prin utilizarea acestui site sau trimiterea de e-mailuri, sunteți de acord să primiți comunicări de la noi în format electronic. Vă asumați responsabilitatea pentru a vă asigura că adresa dvs. de e-mail este actualizată și că primiți corespondența noastră.

6. Limitarea Responsabilității

Decra Systems nu va fi responsabil pentru nicio pagubă directă, indirectă, specială, exemplară sau consecventă rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site web sau a informațiilor conținute în el.

7. Legile Aplicabile

Termenii și Condițiile sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Prin utilizarea acestui site, vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor din România în ceea ce privește orice dispută care ar putea rezulta din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@decrasystems.ro sau la adresa noastră poștală: str. Petru Maior nr. 31, Mediaș, România.

Ultima actualizare: februarie 2024

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.