Servicii

Proiectare

La baza constructiei oricarui sistem de securitate este proiectul de sistem. Va oferim proiecte complexe, care cuprind toata gama de sisteme de curenti slabi, astfel incat in orice situatie sa aveti o imagine clara si toate detaliile despre instalatiile dumneavoastra. Oferim suportul pentru realizarea unui sistem de securitate inca din prima faza, prin realizarea de proiecte tehnice la nivel de caiet de sarcini, aproximarea bugetelor si cu privire la dezvoltarea ulterioara a sistemelor integrate de securitate.

Consultanta

Din faza initiala, in care beneficiarul solicita implementarea unui sistem de securitate, venim in sprijinul acestuia, oferind solutii diverse in corelare cu legislatia in vigoare privind configurarea si necesitatile unui sistem. In colaborare cu beneficiarul putem oferii un „concept” cu privire la securitatea si siguranta obiectivului.

Instalare

Se executa conform proiectelor tehnice cu respectarea legislatiei si a normativelor emise pentru lucrari specifice.

Servicii de intretinere

Servicii asigurate in perioada de garantie si post-garantie, 24/7 , suport on-line, interventii de urgenta si programate.

Implementare Software

Servicii care asigura integrarea sistemelor de securitate, BMS, HVAC, automatizari diverse, etc. Integrarea se poate realiza atat la sisteme noi cat si la cele existente, functionale rezultand un "Centru de management si control" al acestora.

Software LYNX

Asigura configurarea Sistemului integrat de securitate, produs creat si oferit de JANS GROUP Gmbh, care asigura suportul pentru toata gama de sisteme de securitate, automatizari, management de cladiri. Implementarea acestuia asigura gestionarea unitara a sistemelor, asigura o comunicatie bidirectionala si poate fi numit un „centru de management” cu ajutorul caruia se pot gestiona toate evenimentele, de securitate si siguranta a obiectivului, managementul cladirii si informatii utile care avand ca baza un sistem de actiune corespunzator pot avea un efect pozitiv in activitatea specifica a beneficiarului. Solutia oferita se aliniaza noului sistem de management al informatiilor privind securitatea fizica, PSIM – Physical Security Information Management.


Produsul este ideal in sustinerea noilor cerinte ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) prevazute in Normativul P118/3-2015 , cap.3 pct.3.3.9. si 3.3.12. – daca spatiul protejat are o arie mai mare de 10000 mp sau mai mult de 1000 de elemente, trebuie pravazut un sistem de management al situatiilor de pericol pentru a facilita identificarea zonei de unde s-a facut alarmarea.

 

O serie de proiecte in care s-a integrat cu succes LYNX cuprinde obiective importante, de la aplicatii medii pana la obiective de importanta majora.Jans Group

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.