Politica De Confidentialitate

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care Decra Systems SRL („Decra Systems”, „noi”, „compania noastră”) colectează, utilizează și protejează informațiile cu caracter personal pe care le puteți furniza atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru web.

1. Informații Colectate

Atunci când utilizați site-ul nostru web, putem colecta informații cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Numărul de telefon
  • Informații de contact

De asemenea, putem colecta informații non-personale, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și timpul petrecut pe site.

2. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă oferi serviciile și produsele noastre
  • Pentru a vă procesa comenzile și plățile
  • Pentru a vă trimite actualizări și notificări referitoare la produsele sau serviciile noastre
  • Pentru a vă oferi suport și asistență clienți
  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. pe site-ul nostru

3. Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. cu caracter personal și luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora. Utilizăm protocoale și tehnologii de securitate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat și utilizării.

4. Partajarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre sau conform cerințelor legale.

5. Drepturile Dvs.

Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile dvs. personale pe care le deținem și să corectați orice informații inexacte sau să le ștergeți dacă nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare.

7. Contact

Pentru întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@decrasystems.ro sau la adresa noastră poștală: str. Petru Maior nr. 31, Mediaș, România.

Ultima actualizare: februarie 2024

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.